Two Social Icons Next to Each Other

Éttermeink

Smokey Szentendrei

(1033 Budapest, Szentendrei út 95.)

2017 márciusában elsőként nyitott meg, autentikus amerikai smoke house hangulattal. Ide betérő vendégeink az étteremben található látványfüstölő által betekintést nyerhetnek a barbecue-zás rejtelmeibe. A helyiség befogadóképessége kb. 50 fő, kisebb rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Megközelíthetőség a belváros felől a H5-ös HÉV-vel, az Árpád hídtól pedig a 106-os és 134-es buszokkal a Kaszásdűlő megállónál leszállva. Az autóval érkezőknek ingyenes parkolás az Auchan áruház parkolójában, vagy 1 óra ingyenesen a PP Center területén (utána 300 Ft minden megkezdett óra).

Vigyázz! Ha ezt az éttermet választod, elképzelhető, hogy füstösen mész haza!

Étlap/itallap

Smokey Király

(1077 Budapest Király utca 53.)

Valódi street food feeling a belváros szívében, a bulinegyedtől pár percre. A légkondicionált étteremben a galériával együtt 50 férőhely található, tökéletes helyszín egy városnézés levezetéséhez vagy az este indításához. A körúttól egy perc sétára található, a Zeneakadémia, az Opera és a belvárosi színházak közelben. Pakolás az utcán.

Étlap/itallap

Smokey Arany

(1051 Budapest, Arany János utca 23.)

A Bank Centerrel szemben található, első belvárosi üzletünk, hamisítatlan 5. kerületi hangulattal. Az éttermi férőhelyek száma 50 fő, de a fedett, fűtött belső kerthelyiség még 40 fő befogadására képes. Az Arany János utcai metró megállótól egy perc sétára található, és pár percre esik csak innen a Parlament, a Kossuth tér vagy éppen a Dunapart. A helyiség légkondicionált, parkolás az utcán vagy a Szabadság téri parkolóházban.

Étlap/itallap

Smokey Haller

(1096 Budapest Haller utca 22.)

Tökéletes helyszín egy laza hangulatú street food ebédhez. Ülőhelyek száma kb. 20 fő, tavasztól terasszal. Megközelíthető a 2B, 51-es, 23-as és 24-es villamosokkal. Autóval érkezők az utcán tudnak parkolni.

Étlap/itallap

Smokey Karaván

(1075 Budapest Kazinczy utca 18.)

Foodtruckunk füstös BBQ szendókkal és texasi stílusú finomságokkal telepakolt BBQ boxokkal megtöltve beparkolt a Kazinczy utca 18-ba.

Étlap/itallap