Éttermeink

Smokey Szentendrei

(1033 Budapest, Szentendrei út 95.)

2017 márciusában elsőként nyitott meg, autentikus amerikai smoke house hangulattal. Ide betérő vendégeink az étteremben található látványfüstölő által betekintést nyerhetnek a barbecue-zás rejtelmeibe. A helyiség befogadóképessége kb. 50 fő, kisebb rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Megközelíthetőség a belváros felől a H5-ös HÉV-vel, az Árpád hídtól pedig a 106-os és 134-es buszokkal a Kaszásdűlő megállónál leszállva. Az autóval érkezőknek ingyenes parkolás az Auchan áruház parkolójában, vagy 1 óra ingyenesen a PP Center területén (utána 300 Ft minden megkezdett óra).

Vigyázz! Ha ezt az éttermet választod, elképzelhető, hogy füstösen mész haza!

Étlap/itallap

Smokey Király

(1077 Budapest Király utca 53.)

Valódi street food feeling a belváros szívében, a bulinegyedtől pár percre. A légkondicionált étteremben a galériával együtt 50 férőhely található, tökéletes helyszín egy városnézés levezetéséhez vagy az este indításához. A körúttól egy perc sétára található, a Zeneakadémia, az Opera és a belvárosi színházak közelben. Pakolás az utcán.

Étlap/itallap

Smokey Arany

(1051 Budapest, Arany János utca 23.)

A Bank Centerrel szemben található, első belvárosi üzletünk, hamisítatlan 5. kerületi hangulattal. Az éttermi férőhelyek száma 50 fő, de a fedett, fűtött belső kerthelyiség még 40 fő befogadására képes. Az Arany János utcai metró megállótól egy perc sétára található, és pár percre esik csak innen a Parlament, a Kossuth tér vagy éppen a Dunapart. A helyiség légkondicionált, parkolás az utcán vagy a Szabadság téri parkolóházban.

Étlap/itallap

Smokey Haller

(1096 Budapest Haller utca 22.)

Tökéletes helyszín egy laza hangulatú street food ebédhez. Ülőhelyek száma kb. 20 fő, tavasztól terasszal. Megközelíthető a 2B, 51-es, 23-as és 24-es villamosokkal. Autóval érkezők az utcán tudnak parkolni.

Étlap/itallap

Smokey Karaván

(1075 Budapest Kazinczy utca 18.)

Foodtruckunk füstös BBQ szendókkal és texasi stílusú finomságokkal telepakolt BBQ boxokkal megtöltve beparkolt a Kazinczy utca 18-ba.

Étlap/itallap