Two Social Icons Next to Each Other

Rólunk

A Smokey Monkies BBQ-nál Magyarország legautentikusabb barbecue élményét szeretnénk nyújtani. Ehhez nem csak a nagy odaadással készülő húsaink sütési eljárását fejlesztettük tökélyre, de még a smokert is saját magunk építettük, hogy az utolsó részletig minden házon belül készülhessen. A technológiai tudás egyenesen Texasból érkezett hozzánk, az ottani hagyományok követése mellett más jelentős barbecue régiók finomságai is hatással vannak étlapunkra. Számunkra a BBQ-zás nem csupán ételkészítés, hanem egy életérzés ami az együtt töltött időről, a tapasztalatcseréről, a sikerekről, az elismerésről vagy akár az esetleges kudarcok miatti folyamatos fejlődésről, tanulásról szól.

Éttermeink választékában a BBQ mellett a grill ételek, csirkeszárnyak és a mára divattá vált amerikai smashed burger is megtalálhatóak.

Indulásunk éve, 2016 óta négy éttermet nyitottunk Budapesten, és meghatározó szereplővé váltunk a fővárosi BBQ világában, köszönhetően folyamatos fejlődésünknek.

2024 februárjától vadonatúj büfékocsinkkal megtalálhatóak vagyunk a bulinegyedben, a Karaván street food udvarban is (1075 Kazinczy utca 18.). Mobil smokerünkkel és két darab teljesen felszerelt büfékocsinkkal a hazai fesztiválélet legfontosabb eseményeire visszük el a BBQ és smashed burger élményt.

2022-ben tevékenységünket kiegészítettük saját pékség indításával, mára több mint 10 street food partnerünknek készítünk termékeket, úgy mint hamburgerzsemle, bagett vagy pizzakorong.